Basın Açıklamaları

VakıfBank Yurt Dışından Türk Lirası Kaynak Sağlamaya Devam Ediyor VakıfBank’tan 650 Milyon Dolarlık Tahvil İhracı VakıfBanktan Yılın İkinci 1.3 Milyar TL'lik İpotek Teminatli Menkul Kıymet İhracı VakıfBank’a Fransız Kalkınma Ajansı’ndan 80 milyon Avro Kredi VakıfBank'tan Türkiye Ekonomisine 220 Milyar TL Katkı VakıfBank’tan 1.3 Milyar TL’lik İpotek Teminatlı Menkul Kıymet İhracı VakıfBank’a 891 Milyon Dolar Sendikasyon Kredisi VakıfBank’tan 525 Milyon TL’lik 10 Yıl Vadeli Sermaye Benzeri Tahvil İhracı VakıfBank’tan 2017’nin İlk Yarısında Ekonomiye 210 Milyar TL Destek VakıfBank’tan 500 Milyon Dolarlık Eurobond İhracı VakıfBank’ın Aktif Büyüklüğü 221 milyar TL’ye Ulaştı VakıfBank’tan 967 Milyon Dolar Sendikasyon Kredisi VakıfBank’tan 228 Milyon Dolar Tutarında Sermaye Benzeri Tahvil Takası Dünyanın En Büyük Bankasından VakıfBank’a 250 Milyon Dolar Kredi VakıfBank’a 100 Milyon Euro Kredi VakıfBank’tan Yılın İlk Dokuz Ayında 1 milyar 921 milyon TL Net Kar VakıfBank’tan 500 Milyon Dolarlık Yeni Tahvil İhracı VakıfBank Yurt Dışından Bir Haftada 1 Milyar 725 Milyon Dolar Fon Temin Etti VakıfBank’tan Ekonomiye 163 Milyar TL Destek EBRD’den VakıfBank’a 150 Milyon Euro Tutarında Yeni Kredi Limiti VakıfBank’ın Covered Bond İşlemine Uluslararası Ödül VakıfBank’ın İlk Çeyrek Net Kârı 517 Milyon TL VakıfBank’tan Türkiye’nin EURO Cinsi İlk İpotek Teminatlı Menkul Kıymet İhracı VakıfBank 2016 Yılındaki İlk Sendikasyon Kredisini İmzaladı VakıfBank’ın 2015 Yılsonu Kârı VakıfBank, İlk Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayımladı